ALS DE WERELD  DOORDRAAIT…
ZATERDAG 10 MAART | 20.00 UUR | HOF VAN SOLMS | GRATIS ENTREE

Een complete avond uit met intrigerende gasten, ontroerende gesprekken & smaakvol entertainment
Presentator Toon Gloudemans & tafelheer Wilfred van Nunen
Loterij met spectaculaire prijzen!

ALS DE WERELD DOORDRAAIT: INTRIGERENDE GASTEN, ONTROERENDE GESPREKKEN EN SMAAKVOL ENTERTAINMENT.

Dat zijn de ingrediënten voor een avondvullend programma, gepresenteerd door Toon Gloudemans en zijn tafelheer Wilfred van Nunen. Diverse spraakmakende gasten verlenen belangeloos hun medewerking. Wat dacht je van Judith Keijzers – Verschelling, de nieuwe burgemeester van Oirschot en tot voor kort de jongste, vrouwelijke burgemeester van Nederland? We voelen haar aan de tand over haar intreden in het Oirschotse. Maar ook familieleden van ALS-patiënten komen aan het woord. Zij vertellen wat de verschrikkelijke ziekte ALS met patiënten én hun dierbaren doet.
Tussendoor geniet je van smaakvolle, muzikale acts en humorrijke intermezzo’s. Het doel van deze avond? Zoveel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen ALS. Dat doen we met een ludieke loterij, met grandioze prijzen. Dat wil je niet missen!

Maar er is meer! We vieren aansluitend het leven met een spetterende afterparty. Remon & Toon laten je op hun eigen en unieke wijze, vol livemuziek en entertainment, met de voetjes van de vloer gaan! En het mooie aan deze avond? De toegang voor deze complete, geweldige avond uit is helemaal gratis. Zorg dus dat je erbij bent!

Meld je even aan via als@3vents.nl als je wilt komen!

 


 

Tour du ALS
Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen ALS. Zo ook Dineke en Kitty. Begaan met het hartverscheurende lot wat patiënten en hun naasten meemaken, dragen zij onder het motto ‘Dineke en Kitty (s)lopen ALS de wereld uit!’ hun steentje bij!

Doneren kan ook:
https://www.tourduals.nl/team/dineke-en-kitty-s-lopen-als-de-wereld-uit