Muziekfestival in Oirschot

Hoeve 1827 Midzomer Festival Oirschot

Gratis muziekfestival op het ruime terras van Hoeve 1827 in Oirschot!

Op het terras van Hoeve 1827 (voorheen Café Vingerhoeds) aan de Oude Grintweg in Oirschot vindt het Hoeve 1827 Midzomer Festival plaats. Een gezellig, klein popfestival met livemuziek uit de regio. De smakelijkste drankjes, het lekkerste streetfood en strakke riffs. En ook nog eens gratis toegang; dát is het Hoeve 1827 Midzomer Festival!

Even de drukke wereld uitstappen. Vooraan staan bij jouw favoriete band. Lekker dansen, of op een afstandje toekijken hoe de zon langzaam ondergaat. Met een lekker drankje in de hand genieten van pure livemuziek in een ontspannen sfeer. De kinderen zichzelf ondertussen verliezend in de fijne speeltuin.

Even toe aan een break? Dan bestel je uiteraard een van de vele culinaire hoogstandjes bij onze streetfoodkraam. Kortom, bourgondisch genieten op het sfeervolle terras van Hoeve 1827. En toch gratis toegang. Dát is het Hoeve 1827 Midzomer Festival!

Festival met een historie:
alweer de zesde editie!

Het Midzomer Festival komt niet zomaar uit de lucht vallen. In 2014 organiseerden we (Remon, Toon en Lennard van www.3vents.nl) namelijk al de eerste versie van ons muziekfestival. Toen nog in de tuin van Uitspanning de Bollen. In 2017 was de laatste editie bij Uitspanning de Bollen dat daarna sloot. In 2018 was er nog geen nieuwe eigenaar. In 2018 gingen we dus op zoek naar een alternatieve locatie. Jan en Marieke namen dat jaar hun intrek in Café Vingerhoeds aan de Oude Grintweg en een nieuwe match was gevonden! In 2019 vond het festival dus de eerste keer plaats aan de Oude Grintweg in Oirschot. Vanwege een niet nader te noemen pandemie moesten we helaas de edities van 2020 en 2021 overslaan. Maar we komen dit jaar dus terug met een nu al legendarische 2022-editie van het Hoeve 1827 Midzomer Festival!

Polle en Myrthe Hendrix in actie tijdens de eerste editie van het Midzomer Festival