get lost

get lost

“Verdwaal in de muziek, geniet en dans.”

Get Lost is een allround pop, rock en country coverband bestaande uit enthousiaste, gemotiveerde en spontane jonge muzikanten. Zij zingen, tokkelen en drummen om te entertainen.

De geschiedenis van Get Lost start omstreeks 2014 toen Lars Berkers en Teun van Brunschot – klasgenoten van elkaar op de Spoordonkse lagere school – besloten met elkaar muziek te gaan maken. Eerstgenoemde op gitaar, laatstgenoemde op drums. Soms troffen ze elkaar weken niet, dan weer werd er een poosje actief gejamd. Een vastomlijnd plan of doel zo je wil ontbrak. En ach…wat zou ’t ook op veertienjarige leeftijd?

Ergens in het voorjaar van 2018 veranderde de heren van koers, wilden de ‘zaken’ serieuzer aan gaan pakken en zijn ze op zoek gegaan naar een zangeres. Gelukkig diende die zich vrij snel aan in de persoon van Shakyra van Agt. Een leuke bijkomstigheid! Dankzij de muzikantenbank sloten een tijd nadien zanger, gitarist Thijn de Brouwer en gitarist Nillus van den Oort aan. Backing vocaliste Chandra Toll maakte tenslotte de band compleet. Get Lost zag het levenslicht…! Met bandbegeleider Luc van Ham timmeren de twee dames en vier heren hard aan de weg. Ze repeteren elke vrijdagavond in een sfeervolle Spoordonkse repetitieruimte met enorm veel plezier. Langzaam maak zeker groeit het repertoire.