wanted men

wanted men

Gezocht: goeie muzikanten…

Thijn de Brouwer, Ties van den Abbeelen, Lars Berkers, Dirk Barten en Teun van Brunschot treden al diverse jaren in verschillende samenstellingen op met coverband Get Lost en De Rolling Stone Tribute band. Muziek zit eenmaal in hun DNA. Ieder vrij uur repeteren de heren in de studio, om tijdens een optreden optimaal voor de dag te komen. Ze halen het beste in zichzelf naar boven.

In 2020 is Wanted Men opgericht omdat de heren zeer verknocht zijn aan rock ’n roll en countrymuziek. Muziekstijlen die tot hun verbeelding spreken.

Rock ’n roll, een samensmelting van blanke country & western en zwarte rythm & blues:
Met de tieners, die zich in de jaren vijftig afzetten tegen de heersende normen en waarden, kunnen Thijn, Dirk, Lars, Ties en Teun zich wel identificeren. De jeugd van toen wilde zingen over school, liefde, uitgaan en seks. En dat is in de 21ste eeuw niet anders.

Countrymuziek, een verzamelnaam voor verschillende volkse muziekstijlen:
Na een week hard werken brachten mensen met een smeltkroes van nationaliteiten op zaterdag hun instrumenten mee. Om te ontspannen, te dansen en alles sores even te vergeten. Dat ‘loslaten’ is anno 21ste eeuw misschien nog wel harder nodig.

Hun rock ’n roll en countryrepertoire breidt Wanted Men uit met classic rock nummers. Zodat de heren op elk feestje, evenement of andere gewenste locatie de juiste toon en sfeer weten neer te zetten.