Ankündigung!

De Brouwerij Vandeoirsprong organiseert van 1 tot en met 4 maart 2018 ‘Das bayerische Wochenende Vonderherkunft’: een weekend lang ‘gemütliche’ activiteiten met een Duits tintje. En met natuurlijk ook veel lekkere Beierse bieren!

1, 2, 3 & 4 maart 2018

Donnerstag 1. März 2018 Essen und Pubquiz

daghap € 10 | pubquiz € 3 | reserveren gewenst

 

Op donderdag 1 maart 2018 trappen we tussen 17.30 uur en 19.00 uur culinair af met ‘De Duitse hap Vandeoirsprong’: Essen in der Brauerei! Voor slechts € 10 zetten we voor jou een bordje klaar.

Om 20.00 uur gaan we gezellig quizzen met een gezellige Pubquiz, uiteraard ook helemaal met een Duits tintje! Deelname kost je slechts € 3. Eet je lekker mee? En speel je gezellig mee? We vinden het fijn om te weten dat je komt. Even reserveren dus via depost@vandeoirsprong.nl und fertig ist Kees!

 

daghap 17.30u - 19u | pubquiz 20u

Freitag 2. März 2018 Getränke und Spiele

entree gratis

 

Op vrijdag 2 maart 2018 gieten we ook onze wekelijkse borrel in een heus Duits jasje. We proeven verschillende, lekkere Beierse bieren. En we spelen ‘lustige’ spelletjes. De entree is gratis, dus ben erbij! Gezellig joh! We zijn geopend vanaf 16.00 uur.

 

borrel 16u

Samstag 3. März 2018 Bier und Gesang

entree vvk € 10 | reserveren gewenst

 

En dan, op zaterdagavond 3 maart 2018: The Djoeks Biercantus! Een biercantus, maar dan ‘op zijn Djoeks’! Met de muzikale ondersteuning van ‘Der Djoeks’ wordt het drinken, lachen, gieren en brullen. Zittend aan lange tafels en met de pullen gevuld, zingen we allemaal uit volle borst de liedjes die The Djoeks spelen mee. Om het je gemakkelijker te maken krijg je de teksten in een boekje en projecteren we ze op een groot scherm. Er zijn natuurlijk wat regels. Niet meezingen betekent bijvoorbeeld straf, en CantusKansler Gijs ‘von Holz’ let goed op of jullie je aan de regels houden! Maar om het gezellig te houden hanteren we mildere straffen dan gebruikelijk bij een biercantus. En om het spelelement te benadrukken houden we leuke ‘battles’ waarmee je te gekke prijzen voor jouw tafel kunt winnen, zoals gieters bier en lekkere hapjes. Voor slechts € 10 zit je aan zo’n gezellige tafel. Er zijn 10 zitplaatsen per tafel. Hoe leuk is het om 10 vrienden op te trommelen en als groep te reserveren? Minder mag ook, dan deel je een tafel met andere kleinere groepen. Reserveer snel jullie zitplaatsen en mis het niet, want er is maar een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar!

Meer info over de biercantus van The Djoeks? Check the-djoeks.nl/biercantus.

 

zaal open 20u | aanvang 21u

Sonntag 4. März 2018 Blasmusik und Bier

entree gratis

 

Zondag 4 maart 2018 beleven we in ons Proeflokaal de echte Beierse cultuur, met originele Duitse egerländer blaasmuziek van ‘Musikkapelle Beim Kronenwirt’. We serveren wederom lekkere Duitse hapjes en Beierse bieren, en sluiten zo ‘Das bayerische Wochenende Vonderherkunft’ ongedwongen en in stijl af. Kom lekker genieten van al het moois dat Beieren biedt! De entree is gratis. We zijn geopend vanaf 12.00 uur. Het programma start om 14.00 uur.

 

zaal open 12u